Gelaatsbehandelingen

Alle gelaatsbehandelingen bij Beautysalon Fiore zijn en worden speciaal op uw huid afgestemd.

Mijn doel is om samen met u, uw huid te verbeteren en deze weer in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen. Uw huid wordt daardoor weer gezonder.

Tijdens de hannah gelaatsbehandelingen wordt bepaald wat de huid nodig heeft. Er is dus geen standaard werkwijze!

Huidananlyse
Om u de juiste producten en behandeling te kunnen adviseren maak ik gebruik van de uiterst geavanceerde Skin Analyser. Dit is een huidcomputer die op ingenieuze wijze de exacte conditie van uw huid vaststelt.

hannah Meet & Treat hannah Xpress hannah Xperience Intense treatment hannah jongeren (acne)behandeling
De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid,passend bij je persoonlijke wensen! In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte
van jouw huid.
Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten! De Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience waarbij de nadruk gelegd wordt op het intensief boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de trans6peel Speciale hannah gelaatsbehandeling afgestemd voor de jonge huid met acne.