fotografie: hannah

Meten is weten

Uitgebreide analyse van uw huid

Om u de juiste producten en behandeling te kunnen adviseren maak ik gebruik van de uiterst geavanceerde Skin Analyser. Dit is een huidcomputer die op ingenieuze wijze de exacte conditie van uw huid vaststelt.

Mede dankzij deze metingen kan er zeer resultaatgericht aan uw huid gewerkt worden. Tijdens de meting wordt het vet-, en vochtgehalte en de zuurgraad (PH-waarde) opgemeten.

(Vetgehalte betekent een goed gevoede huid, vocht is essentieel voor een gezonde uitstraling en een goede PH-waarde zorgt ervoor dat bacteriën geen kans hebben!)

Geef ook jou huid een kans!

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Als hannah huidcoach weet ik als geen ander hoe dit te realiseren en geef in mijn salon daadwerkelijk jouw huid een nieuwe kans!

In mijn salon werk ik met dit unieke hannah systeem voor huidverbetering, dit doet veel meer  dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, en daarom spreekt men over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!

Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van mijn cliënten. Deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. Als hannah huidcoach ben ik in staat om cliënten op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

Bekijk de producten

Beautysalon Fiore

Gelaatsbehandelingen

Tijdens alle hannah gelaatsbehandelingen wordt bepaald wat de huid nodig heeft. Er is dus geen standaard werkwijze!

Lees meer

Over mij

Door een gedegen opleiding ben ik meer dan een schoonheidsspecialiste, ik ben hannah huidcoach!

Lees meer

Bindweefselmassage

Een stevige, stimulerende en doeltreffende massage, die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen.

Lees meer

Verzorgingsproducten

De hannah producten welke ik gebruik tijdens uw behandeling zijn verkrijgbaar bij Beautysalon Fiore, vraag ernaar in de salon.

Lees meer