Beautysalon Fiore

Juliette Armand

Een verhaal van persoonlijke creativiteit

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om nieuwe innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streefden ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

Bij Beautysalon Fiore zijn de volgende Juliette Armand behandelprotocollen te boeken:

Aging Regulator Therapie (tegen de biologische huidveroudering): Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen d.m.v. het combineren van producten welke de biologische huidveroudering reguleren.

Chronos Therapie (tegen rimpels en fijne lijntjes): Een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen 3 vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door extreme factoren. Hiertoe is een geavanceerde vierdimensionale technologie ontwikkeld op basis van vier verschillende stappen.

Whitening Therapie (tegen pigmentatie): Werkt effectief bij het bestrijden van huidverkleuringen. De Whitening Therapie zorgt voor een stralende huid en een egale teint.

Maak een afspraak