Beautysalon Fiore

Pandhy’s suiker ontharing

Voor deze ontharingstechniek dient een schoonheidsspecialiste een speciale cursus gevolgd te hebben. Onlangs heb ik deze opleiding succesvol afgerond.
Waarom is suiker ontharing een betere methode dan het traditionele harsen?

  • Suikerpasta is een samenstelling van suiker en water, gebaseerd op recepten uit het midden-oosten. De bereiding is 100% natuurlijk, bevat water en suiker, zonder chemische bestanddelen, geur of kleurstoffen en geen citroensap of andersoortig zuur. Het is hypo allergeen, veroorzaakt geen huidirritaties.
  • Suikerpasta kleeft alleen aan de haar en niet aan de levende huidcellen. Dode huidcellen worden wel mee weggenomen. De behandeling is minder pijnlijk en resulteert in een zachte huid.
  • Suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en wordt tegen de haargroeirichting in gemasseerd en met de haargroeirichting van de haar afgetrokken. De pasta is op lichaamstemperatuur, dus kans op verbranding is uitgesloten. Ook kun je meerdere malen over het te behandelen gebied gaan, zonder huidirritatie. De haren breken minder snel af, hierdoor is er ook minder kans op ingegroeide haren.
  • Suikerpasta biedt de mogelijkheid om haren te verwijderen van 1-2 mm lengte.
  • Suikerpasta kan van de huid, textiel en andere materialen verwijderd worden met lauw water, dus reiniging na de behandeling is heel eenvoudig en er zijn geen chemische producten nodig.
  • Suikerpasta is hygiënischer omdat voor iedere cliënt een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt. Daarbij is de suiker van een hoge concentratie zodat deze desinfecterend werkt.

Tevens zijn er Pandhy’s thuisverzorgingsproducten ontwikkeld om de problemen van ingegroeide haren te elimineren en het ongemak van een geïnfecteerde huid te verlichten. De producten verbeteren de huidstructuur en geven een aangenaam glad en zacht gevoel. De producten bevatten geen kleurstoffen of parfums, worden niet getest op dieren en zijn parabenen vrij. Conservering gebeurd uitsluitend op plantaardige basis. De producten worden gemaakt van duurzame grondstoffen.

Maak een afspraak